среда, 4 января 2017 г.

Предлагаю почитать!

5 комментариев

По просьбам наших постоянных читателей!





















Сказочная повесть известного английского писателя Роальда Даля «Чарли и шоколадная фабрика» адресована младшим школьникам; в ней рассказывается об увлекательных приключениях маленького мальчика Чарли и других детей на волшебной кондитерской фабрике мистера Вонки. 
Повесть впервые была опубликована в США, в 1964 г., в Великобритании книга увидела свет в 1967 г. Книга была дважды экранизирована: в 1971 г. и в 2005 г. 
В 1972 г. Роальд Даль написал продолжение повести — «Чарли и огромный стеклянный лифт». На русском языке повесть была впервые издана в 1991 году.

В виду отсутствия книги в нашей библиотеке, предлагаю прочесть ее on-line.
Книга для скачивания любезно предоставлена бесплатной электронной библиотекой Royallib.ru





Для наших ребят на английском:


Книга в оригинале любезно предоставлена сайтом English language 
http://bit.ly/2hYazpg




Анонсуємо «Політ крізь камені» — продовження фентезі-циклу «Лунастри» письменниці Наталії Щерби, автора бестселерів «Часодії» та «Чароділ»

До уваги часоманів! Анонсуємо «Політ крізь камені» — продовження фентезі-циклу «Лунастри» письменниці Наталії Щерби, автора бестселерів «Часодії» та «Чароділ». Чекаємо на вихід новинки вже в лютому! У другій книзі циклу «Лунастри» читачі знову поринуть у таємниці крилатих лунатів, спритних стрибунів астрів і загадкових лунастрів. На героїв чекає шалена гра у «фісташки», подорожі дахами Праги та Венеції, зустріч із містичним драконом, захопливі відкриття та небезпечні пригоди... А ще їм доведеться багато що здолати, бо насувається Година Затемнення — унікальна мить, коли вирішиться доля дволикого світу. Чи зможуть юна лунастра Селестина та астр Тім опиратися ворожим силам і обрати власний шлях у протистоянні дволиких? Поспілкуватися з автором та дізнатися останні новини можна на сторінці www.facebook.com/sherbanatalia #видавничийдімшкола #издательскийдомшкола #vidavnichiidimshkola #вдшкола #НаталіяЩерба #лунастри #пригоди #час #магія #продовження #політ #крізь #камені #анонс #діти #читання #книжки #література #books #reading

Знайомтесь із «Лоттою та її "катастрофами"» та першою книгою нової серії «Скрізь повно кроликів» в цікавому сучасному перекладі українською!

Знайомтесь із «Лоттою та її "катастрофами"» та першою книгою нової серії «Скрізь повно кроликів» в цікавому сучасному перекладі українською! Створили Лотту відома німецька дитяча письменниця Аліс Пантермюллер і талановита художниця-ілюстратор Даніела Коль. Це незвичайний щоденник начебто звичайної десятирічної дівчинки, яка понад усе мріє про домашню тваринку: кролика, собачку або хоча б маленьку овечку. Та чомусь мама натомість дарує їй ненависну блокфлейту, через яку, на думку Лотти, у її житті постійно трапляються «катастрофи»...Книжка припаде до смаку дітям та дорослим, які люблять веселі пригоди! Ця книга — незвичайний щоденник начебто звичайної десятирічної дівчинки Лотти. Вона понад усе мріє про домашню тваринку: кролика, собачку або хоча б маленьку овечку. Та чомусь мама натомість дарує їй ненависну блокфлейту, через яку, на думку Лотти, у її житті постійно трапляються «катастрофи»: то на шкільній дошці з’явиться непристойний напис, то її улюблена страва смакує, як бридка брюссельська капуста, то ще щось... Зі своєю найкращою подругою Шаєн, яка мешкає у маленькій квартирі й має аж двісті кроликів, Лотта придумує, яким чином позбутися клятої блокфлейти та здійснити заповітну мрію про власну домашню тваринку.Замовляйте на сайті http://schoolbook.com.ua/index.php… та готуйтеся до захопливого читання та невпинного реготання!

Буду признательна, если поделитесь

5 комментариев :

  1. Замечательная книга! Буктрейлер - чудесный!

    ОтветитьУдалить
  2. Ой, а мы с ребятами её читали на английском языке и даже кусочки ставили во время викторины по этой книге! Чудесное произведение!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Значит найдем и на английском языке и добавим ))

      Удалить
    2. Виктория Владимировна, теперь можно и на английском почитать)))

      Удалить

Сертификат

Сертификат

Сертификат

Сертификат

Форма для связи

Имя

Электронная почта *

Сообщение *